Blogger Widgets Еколошко удружење фанова кампова: Дан едукације о сеоском туризму - Кутлово

Претражи овај блог

петак, 20. јул 2012.

Дан едукације о сеоском туризму - Кутлово


   У селу Кутлово, надомак Крагујевца, 14. јуна ове године одржан је Дан едукације о сеоском туризму. Стручни предавачи одржали су неколико предавања везаних за сеоски туризам, која су превасходно била намењена сеоским домаћинима, како онима који се већ баве сеоским туризмом, тако и онима који желе да започну са пружањем услуга у сеоском туризму. Поред предавања о пословању у сеоском туризму, припремљен је и ручак за све госте - срнећи гулаш уз помоћ ловачког удружења "Сребрница" из Страгара, као и многе друге ђаконије које су спремили шумадијски домаћини. Дружење је организовало удружење "Домаћини за сеоски туризам" из Крагујевца у прелепом амбијенту сеоског домаћинства Радоја Васиљевића у Кутлову. Домаћин на овом имању гаји и коње, па су сви присутни имали прилику да се опробају у јахању или да се провозају у фијакеру. Ово је прво у низу планираних едукативних семинара за домаћине, те ће тако они имати још оваквих прилика за пријатно дружење и разговор о сеоском туризму.

Кутлово (12км од Крагујевца)
Удружење "Домаћини за сеоски туризам" из Крагујевца организује прву у низу планираних едукација о сеоском туризму. У оквиру овог првог скупа предвиђена су три предавања:

~ АКТИВНОСТИ У СЕОСКОМ ТУРИЗМУ Марина Андрејић Довженко (Природно-математички факултет - Нови Сад)

~ СЕОСКИ ТУРИЗАМ И ОДРЖИВИ РАЗВОЈ Зоран Митровић (Еколошко удруњење фанова кампова - Крагујевац)

~ПОТСТИЦАЊЕ ПОБЉШАЊА КВАЛИТЕТА ТУРИСТИЧКЕ ПОНУДЕ И СМЕШТАЈНИХ КАПАЦИТЕТА У РУРАЛНОМ ТУРИЗМУ Мирослав Милошевић (Млади За Туризам - Београд)

~ МАРКЕТИНГ У СЕОСКОМ ТУРИЗМУ Јелена Кутањац (Удружење Домаћини за сеоски туризам - Крагујевац)

      Где је боље причати о сеоском туризму него на сеоском домаћинству!? Зато је цео програм предвиђен на домаћинству Радоја Васиљевића у селу Кутлово код Крагујевца.
 У 11сати планирана је конференција за штампу, а одмах потом ручак за све присутне - срнећи гулаш који нам је омогућило Л.У. "Сребрница" из Страгара, као и разне друге ђаконије које припремају наши сеоски домаћини.
 Предавања су планирана да почну тачно у подне, а након завршене дискусије сви гости моћи ће да се опробају у јахању коња са ергеле Радоја Васиљевића.
За све који желе да остану и преноће у нашој лепој Шумадији, па и да виде неке знаменитости, слободно контактирајте удружење "Домаћини за сеоски туризам" преко приватних порука на Фаце-у, Е-маилом или телефоном.









 

Нема коментара:

Постави коментар

:)